Foto arkiv (1997-2000)

Keto fotografi publikohen nga Myftinia e rrethit Puke dhe jane mundesuar nga djali Bek Adem Selami (ish-Anetari i Keshillit te Myftinise Puke dhe te KP-se prane KMSh-se) Gezim Selami.
Ne fotografi nder te tjere jane:Myfti H.Elez Hoxha, Myfti H.Ibrahim Hoxha,Kryetari i bashkise Puke Halit Furriku,Anetari i Keshillit te Myftinise dhe te KP-se prane KMSh-se Bek Selami, Anetari i Keshillit te Myftinise dhe te KP-se Astrit Kuçi, Anetari i Keshillit te Myftinise Xhemal Meçi, Anetari i Keshillit te Myftinise Beair Arifaj, Anetare i Keshillit te Myftinise &Administrator &Myezin i Xhamise Puke Qazim Kopani,Famullitari i Kishes Katolik Puke Giovani Fiocchi,Anetare te Keshillit te Kishes Katolike Puke Dod Boci&Nikoll Paluca, drejtori i PTV & Anetar i Keshillit te Myftinise Puke Ramazan Ringaj etj.
V/O: Keto fotografi publikohen ne kuader te 25 vjetorit te Riorganmizimit te Myftinise se rrethit Puke.

Leave a Reply