Myftinia Puke zhvilloi takimin e radhes me xhematin e grave Fushe Arrez

Sot me date 21.02.2016 ne qytetin e Fushe Arrezit Myftinia e rrethit Puke zhvilloi takimin e radhes me xhematin e grave mysliman te qytetit me teme: “Keshilla Islame”.

Takimi u hap me lexim te ajeteve te Kur’anit dhe nga Anetari i Keshillit te Myftinise Puke per Fushe Arrezin Basri Selimaj, i cili ftoi grat myslimane te qytetit te Fushe Arrezit qe te jene pjese e aktiviteteve islame qe Myftinia Puke zhvillon jo vetem ne qytetin e Fushe Arrezit por edhe ne gjithe rrethin e Pukes.

Ne takim mori pjese edhe Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani i cili mbajti nje vaiz mbi rendesin e adhurimit te Allahut xh.sh. Jemi ne prag te neteve te Mira dhe eshte mir qe te bejme pergatitjet tona pasi Netet e Mira vine para muajit Ramazan ne te cilet myslimanet Agjerojne per hire te Zotit. Me aq sa dime duhet te lartesojme Allahun, pak sot pak neser ne dhe ju mund te rrisim nivelin e te adhuruarit te Allahut xh.sh. Myftiu Gezim Kopani shfrytezoi kete takim ku i ftoj grat e pranishme qe te edukojne familjen, femijet me mesimet islame. Ne fund te takimit Myftiu shperndau nga nje dhurat per grat e pranishme.

Fushe Arrez; 21.02.2016

Leave a Reply