Takime gjate vitit me titull: “Keshilla Islame”

Ne kuader te thirrjes islame, edhe kete vit Myftinia e rrethit Puke do zhvilloj aktivitetin me titull: “Keshilla Islame” Ky aktivitet do zhvillohet ne gjithe rrethin e Pukes, ku fokus kryesor do jene dy bashkite Puke dhe Fushe Arrez.
Qellimi i ketij aktiviteti eshte: Shtjellimi i ceshtjeve te ndryshme islame.
Ftojme myslimanet pukjane qe te jene pjese e ketij aktiviteti.

Leave a Reply