Fjala e Ministrit Erion Veliaj per Komunitetin Mysliman te Shqiperise

“Komuniteti Mysliman nuk është produkt i tolerancës, por toleranca është produkt i myslimanëve shqiptarë.”
(Fjala pershendetese e Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, z. Erion Veliaj e mbajtur sot date 19 prill 2014 ne programin “Profeti Muhamed a,s.-Krenaria e Njerezimit.”)

Erion Veliaj
Erion Veliaj

Leave a Reply