Drejtues te institucioneve ne Puke urojne me rastin e Kurban Bajramit

Me rastin e festes se Kurban Bajramit drejtues te institucioneve te rrethit te Pukes zhvilluar vizite ne Myftinine Puke me rastin e festes se Kurban Bajramit. Urimet u shprehen nga Famullitari i Kishes Katillike Puke, Bashkia Puke, Artise, Shkrimtar, drejtues te subjekteve politike etj.

Ne vizite ata u priten nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe anetare te Keshillit te Myftinise Puke.

Date; 21.8.2018

 

 

Leave a Reply