Festohet festa e Kurban Bajramit ne rrethin e Pukes

 

Qe ne oret e para te mengjesit qindra besimtare mysliman te rrethit te Pukes i jane drejtuar xhamive te Pukes per te kryer fajen e namazit te Kurban Bajramit. Falja e namazit te Kurban Bajramit u zhvillua ne Puke, Iballe Qerret etj. Ceremonia kryesore ishte ajo ne qytetin e Pukes ku Myftiu i Pukes nga hutbja foli mbi dashurin ndaj njeri tjetrit, si dhe ne kryerjen e veprave te mira te cilat afrojne mysliman me Krijuesin e Gjithesise.

Date; 21 gusht 2018

WhatsApp Image 2018-08-20 at 23.12.29 WhatsApp Image 2018-08-20 at 22.46.51 39905966_266540550699482_6056925638604881920_n 39700526_863834973825613_3675904028648144896_n

Leave a Reply