Home » Entries posted by Myftinia Puke (Page 93)
Stories written by Myftinia

Universiteti Hëna e Plotë Bedër pajiset me certifikatën e cilësisë ISO 9001: 2008

Universiteti Hëna e Plotë Bedër pajiset me certifikatën e cilësisë ISO 9001: 2008

Një tjetër vlerësim për cilësinë që ofron Universiteti Hëna e Plotë Bedër. Pas përfundimit me sukses të procesit të akreditimit, Universiteti Hëna e Plotë Bedër është pajisur me certifikatën e cilësisë ISO 9001 : 2008 e cila është një standard ndërkombëtar lidhur me sistemin e menaxhimit të cilësisë. Ky standard është i zbatueshëm për çdo […]

Deklarat per mediat nga KMSH me rastin e zgjedhjeve te 23 qershorit 2013

Deklarat per mediat nga KMSH me rastin e zgjedhjeve te 23 qershorit 2013

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, duke vlerësuar rëndësinë e ushtrimit të së drejtës kushtetuese përmes votës së lirë për çdo besimtar dhe qytetar, i bën thirrje besimtarëve myslimanë dhe mbarë qytetarëve shqiptarë që t’i shoqërojnë këto momente të zgjedhjeve parlamentare me qetësi, maturi dhe harmoni të plotë me të gjithë qytetarët e këtij vendi. Gjykojmë se […]

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu vizite ne Myftinine e Pukes.

Share

Mblidhet Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë

Mblidhet Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë

  Gjatë paradites së 19 qershorit 2013, në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, u mbajt mbledhja e radhës e Bordit Ekzekutiv të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë, në ambientet e Komunitetit mysliman. Gjatë mbledhjes së sotme Këshilli Ndërfetar, ka diskutuar në lidhje me zhvillimin e aktiviteteve të përbashkëta për promovimin e vlerave tradicionale të harmonisë ndërfetare për […]

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu vizite ne Myftinine e Pukes.

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu vizite ne Myftinine e Pukes.

  Share

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu zhvillon nje vizite pune ne Myftine e Pukes.

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu zhvillon nje vizite pune ne Myftine e Pukes.

Gjate dite se sotme date 18 qershor 2013 zv/Kryetari i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu i shoqeruar nga Drejtori i Burimeve Njerezore Dorian Demetja si dhe nga Pergjegjesi i Sektorit te Rinise prane KMSH-se Lauren Luli zhvilluan nje vizite pune ne Myftinine e rrethit Puke. Zv.Kryetari i KMSH-se u prit nga Myftiu i Pukes imam Gezim […]

Kryetari i KMSh, H. Selim Muça, “Qytetar Nderi” i Shkodrës

Kryetari i KMSh, H. Selim Muça, “Qytetar Nderi” i Shkodrës

Ditën e shtunë, më 15 qershor 2013, gjatë aktivitetit fetaro-shkencor: Hap pas hapi me “100 personalitete shqiptare të kulturës islame”, me propozim të Myftinisë Shkodër, Këshilli i Bashkisë Shkodër i ka akorduar Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Hirësisë së Tij H. Selim Muça, titullin e lartë: “Qytetar Nderi” i Shkodrës. Titulli i lartë “Qytetar […]

Hap pas hapi me “100 personalitete shqiptare të kulturës islame”

Hap pas hapi me “100 personalitete shqiptare të kulturës islame”

Me iniciativën e Drejtorisë së Kulturës në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, ditën e shtunë, më 15 qershor 2013, në ambientet e kinema “Millenium”, Shkodër, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Myftinia Shkodër, ka organizuar aktivitetin fetaro-shkencor: Hap pas hapi me “100 personalitete shqiptare të kulturës islame”, në nderim të jetës dhe veprës së hoxhallarëve të nderuar të […]

Islami, lëvizje për rend botëror (1)

Islami, lëvizje për rend botëror (1)

Qysh në 622 pas Krishtit, në ditën e parë të Hixhretit ose të epokës islame – ditë në të cilën Profeti Muhamed emigroi nga Meka në Medine – umeti i Islamit u themelua si një komunitet, si një shtet dhe si një rend botëror. Ishte një lëvizje që shkonte përtej fisit, kombit dhe sundimit, për […]

Shkolla e Lartë “Hëna e Plotë” ( Bedër) përfundon procesin e akreditimit

Shkolla e Lartë “Hëna e Plotë” ( Bedër) përfundon procesin e akreditimit

Shkolla e Lartë “Hëna e Plotë” (Bedër) përfundon procesin e akreditimit. Pas një pune të gjatë, të nisur rreth një vit më parë, me firmosjen e urdhrit nr.223. datë 4.6.2013 nga ana e Ministrit të Arsimit dhe Shkencës, z. Myqerem Tafaj, në përputhje me vendimin nr.469, datë 3.5.2013 të Këshillit të Akreditimit, universiteti ka marrë […]

Viti i ri Hixhri

Përkujtimi i hixhretit në fillimin e çdo viti, na bën më të ndërgjegjshëm dhe më të përgjegjshëm për rëndësinë e përpjekjes në rrugën e Zotit, në rrugën e përcjelljes së mesazhit Islam, në rrugën e paqes dhe tolerancës, dashurisë dhe respektit të thellë ndaj çdo njeriu. Besimtarët e ndershëm duhet ta jetojnë hixhretin, duke ruajtur […]