Home » Entries posted by Myftinia Puke (Page 3)
Stories written by Myftinia

Vijojne punimet ne xhamin e fshatit Iballe

Vijojne punimet ne xhamin e fshatit Iballe

Vijojne me sukses punimet ne xhamin e fshatit Iballe. Pas perfundimit te çatis se xhamise, puna ka vijuar me kryerjen e vepra artistike, te savatimeve jasht e te brendshme, dhe per te vijuar me abdes’hanen. Ditet ne vijim pritet te filloj puna e ndertimin e Minares. Shtator 2017   Share

Njoftim: Ka filluar simestri i ri ne Mejtepet e Pukes,Fushe Arrezit e Qerretit

Njoftim: Ka filluar simestri i ri ne Mejtepet e Pukes,Fushe Arrezit e Qerretit

Myftinia Puke sebashku me shoqaten Bashkesia Kultura Islame Puke njofton besimtaret mysliman se ka filluar simestri i ri ne Mejtepet : Puke , Fushe Arrez dhe Qerret. Shume shpejt do filloj per here te pre Mejtepi ne Rrape. Ndersa Mejtepi ne Iballe nuk do hapet per nje kohe te pa percaktuar per shkak te punimeve […]

Njoftim: Myftinia Puke ben thirrje per grumbullimin e informacioneve per Imamet,Myezinet, Mejtepet etj

Njoftim: Myftinia Puke ben thirrje per grumbullimin e informacioneve per Imamet,Myezinet, Mejtepet etj

Myftinia Puke me iniciativen edhe te Myftiut te Pukes Gezim Kopani po grumbullohen te dhena prej vitesh per: Myftinine, Myftite, Imamet, Xhamit por njekohesisht edhe per Mejtepet (Mektebe), prandaj kushdo qe ka te dhana si: dore shkrime, diftesa, fotografi jane te lutur ti paraqesin prane Myftinise Puke per nje kohe rreth 30 min sa te […]

Ne kete feste te Bajramit Myftinia Puke ishte prane dhjetra familjeve ne rrethin e Pukes

Ne kete feste te Bajramit Myftinia Puke ishte prane dhjetra familjeve ne rrethin e Pukes

  Fal mbeshtetjes nga  disa donator si: Yardimeli, V.H.K Istanbul, Fondacioni Miresia , Y.C, G.A, R.V Myftinia Puke shperndau per dhjerta familje ne rrethin e Pukes mishin e kurbanit. Nga ky projekt social Myftinia Puke sebashku me grupet e punes shperndau mishin ne: Puke, Qerret, Dedaj, Rrape, Fushe Arrez, Kryezi, Iballe, Flet, Xath dhe Trun. […]

Drejtues te institucioneve ne Puke urojne Kurban Bajramin

Drejtues te institucioneve ne Puke urojne Kurban Bajramin

Me rastin e festes se Kurban Bajramit drejtues te institcioneve dhe shoqerise civile ne rrethin e Pukes zhvilluan vizita urimi ne Myftinine e Pukes. Te paret qe uruan Myftiun e Pukes Gezim Kopani ishin perfaqesues te Famullis se Kishes Katolike Puke te shoqeruar nga Famullitari Giovanni Fiocchi. Uruan gjithashtu perfaqesues te Bashkise Puke te kryesuar […]

Falet namazi i Kurban Bajramit ne rrethin e Pukes

Falet namazi i Kurban Bajramit ne rrethin e Pukes

Dhjetra besimtare mysliman te rrethit te Pukes qe ne oret e para te mengjesit te dites se sotme date 01 shtator 2017 i jane drejtuar xhamive per te kryer faljen e namazit te Kurban Bajramit. Ne xhamin e qytetit te Pukes namazin e Kurban Bajramit e fali Myftiu i Pukes Gezim Kopani. Gjate hytbes se […]

Mesazh urimi i Myftiut Gezim Kopani me rastin e Kurban Bajramit

Mesazh urimi i Myftiut Gezim Kopani me rastin e Kurban Bajramit

MESAZH URIMI I MYFTIUT TE PUKES GEZIM KOPANI ME RASTIN E FESTES SE KURBAN BAJRAMIT 2017   Bismilahir Rahmanir Rahim! Te nderuar mysliman te rrethit te Pukes! Neser 01 shtator 2017 esjte festa e Kurban Bajramit, andaj me lejoni qe ne kete dite te Arafatit dhe te nates se Kurban Bajramit t’Ju uroj Gezuar Kurban […]

Takim me rastin e festes se Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret

Takim me rastin e festes se Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret

Sot me date 30.08.2017 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim me xhematin e xhamis se fshatit Qerret. Myftiu Gezim Kopani predikoj mbi rendesin e festes se Kurban Bajramit dhe menyres se festimit. Myftiu ftoj te pranishmit qe te jene me prane Allahu me lutje e kurbane. Lutja ndaj Zotit eshte ajo qe gezon […]

Myftiu Gezim Kopani zhvillon takim me grupin e punes me rastin e Kurban Bajramit

Myftiu Gezim Kopani zhvillon takim me grupin e punes me rastin e Kurban Bajramit

Sot me 30.08.2017 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj takim me nje grup nga Anetaret e Keshillit te Myftinise, te Keshillit te Xhamise Puke dhe te aktivisteve te Forumit te Gruas Myslimane pran Myftinise Puke. Qellimi i takimi kishte te bej me organizimin e punes me rastin e festes se Kurban Bajramit. Nga te pranishmit […]

Njoftim: Me 01 shtator 2017 eshte Kurban Bajrami

Njoftim: Me 01 shtator 2017 eshte Kurban Bajrami

  Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 01 shtator 2017 eshte festa e Kurban Bajramit. Ritet fetare ne kete dite fillojne qe ne oret e pare te mengjesit si me poshte vijon: Xhamia Puke do jete e hapur qe nga ora 05:00 ku pas kesaj ore do behet […]

Myftinia Puke u gjendet prane rreth 200 familjeve

Dje date 19.01.2018 Myftinia Puke me mbeshtetjen e Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves u gjendem prane rreth 200 familjeve ne rrethin e Pukes. Ne kete projekt social u perfshi xhamia Puke, nxenesit e Mejtepeve te Pukes, Fushe Arrezit, Qerretit , femije jetim, personat me aftesi ndryshe etj. Allahu xh.sh. ua shperblefte me xhennet dhuruesve […]