Mesazh urimi i Myftiut të Pukeës Gëzim Kopani me rastin e Fitër Bajramit

MESAZH URIMI I MYFTIUT TË PUKËS GËZIM KOPANI ME RASTIN E
FESTËS SË FITËR BAJRAMIT

Bismilahir Rahmanir Rahaim
Me emrin e Allahut , Meshuruesit dhe Meshireplotit!

 

Të nderuar besimtar mysliman të rrethit Pukë !
Vëllezer dhe motra!

Neser, 24 maj 2020 presim me gëzim festen e Fitër Bajramit, feste e cila vjen pas muajit të bekuar të ramazanit.
Edhe pse ndryshe nga vitet e tjera ibadeti ndaj Allahu xh.sh. nuk ka munguar por edhe lutjet për njëri tjeterin, duke shpresuar për fitimin e Mirësisë e Flajes nga Allahu xh.sh.

Le të shërbej agjërimi në hapjen e një kapitulli të ri. Të bëhemi njerëz të paster dhe të drejtë, dhe ndihmetar për njëri tjetrin.

Andaj nën atmosferen e gëzimit të muajit Ramazan kam kënaqesin t’ju uroj Gëzuar Festen e Fitër Bajramin! Allahu xh.sh. ju ruajt ju, familjen tuaj!
Çdo të sëmuri i uroj shërim, çdo përsoni në vështirsi Allahu e ndihmoftë.

Urime për të gjithë ata që u sprovuan me covid-19 si dhe për bluzat e bardha, efektivet e Policisë dhe të gjitë ato që ishin në krye të detyrës në ato ditë të vështira Allahu ua shperbleftë me xhennet!

Urim i veçantë dhe për të gjithë emigrantët pukjanë të ndodhur në vështirsi por që nuk harruan vendlindjen e tyre.

Dhe një herë Gëzuar festen e Fitër Bajramit!

Myftiu i Pukes
Gëzim KOPANI

 

Gezim KOPANI (Myfti i Pukes)
Gezim KOPANI (Myfti i Pukes)

 

Leave a Reply