Zhvillohet biseda fetare me grate ne xhamin e Pukes

Gjate dites se sotme ne xhamin e re te qytetit te Pukes u zhvillua nje bisede fetare me grate e xhamise se re te qytetit te Pukes. Biseda fetare u organizua nga teologia Adelina Shahini.

Bisede islame me grate ne xhamin e Pukes 13.4.2014
Bisede islame me grate ne xhamin e Pukes
13.4.2014

Keto jane disa takime qe po zhvillohen ne kuader te mesimit te vlerave islame duke zhvilluar biseda islame si dhe duke u dhene pergjigje grave te cilat kane paqartesi ne disa ceshtje islame. Takime te tilla Myftinia Puke do organizoj gjate gjith vitit.

/Myftinia Puke/

13.04.2014

Xhamia Puke, dt.13.4.2014
Xhamia Puke, dt.13.4.2014

 

Leave a Reply