Xhamia e re Puke ne syrin e nje nxenesi nga fshati Qerret

Nje vizatim me syrin e zemres dhe dashurise per shtepin e Allahut bere nga nxenesi Asim Qarraj nga fshati Qerret i Pukes.

(Ne vizatim Xhamia e re Puke,prill 2015)
(Ne vizatim Xhamia e re Puke,prill 2015)

 

Leave a Reply