Xhamia e Koder Hanit Puke dhe akulli i rene ne rrethin e Pukes (foto)

Xhamia Koder Hanit Puke (janar 2021)
Xhamia Koder Hanit Puke
(janar 2021)
Xhamia Koder Hanit Puke (janar 2021)
Xhamia Koder Hanit Puke
(janar 2021)
Xhamia Koder Hanit Puke (janar 2021)
Xhamia Koder Hanit Puke
(janar 2021)
Xhamia Koder Hanit Puke (janar 2021)
Xhamia Koder Hanit Puke
(janar 2021)

 

Fotografit jane marr nga http://gezimkopani.com/2021/01/19/fotografi-te-xhamise-se-koder-hani-puke-foto/

Leave a Reply