Vijon mbeshtetja e Myftinise Puke per familjet ne nevoj

Jane rreth dhjete familje ne nevoj ne rrethin e Pukes qe kan perfituar mbeshtetje ne divana,tapet,batania nga Myftinia Puke familjet perfitues ishin ne zonen e Bashkise se Pukes.

Familje perfitues ishin ne fshatin Kabash, Qerret dhe Puket.

26.09.2016

20160926_111545 20160926_111745 20160926_120514 20160926_120756 20160926_120857 20160926_120956 20160926_121218

Leave a Reply