Vijojne takimet ne kuader te muajit ramazan

Ne kuader te muajit te shenjte te ramazanit kan vijuar takimet e Myftiut te Pukes Gezim Kopani. Pas takimit ne fshatin Micoj ndalesen e radhes Myftiu e beri ne fshatin Dedaj dhe ne fshatin Meçe.

Gjate ketyre takime Myftiu Gezim Kopani u foli mbi rendesin e besimit ne Allahun xh.sh si Krijuesin e vetem dhe te pa shoq si dhe mbi rendesin e agjerimit dhe respektimit te muajit Ramazan.

Gjate ketyre takimeve besimtaret mysliman shprehen falenderime ndaj Myftinise Puke per takimet qe prej disa vitesh zhvillon ne te gjitha fshatrat e Pukes si dhe duke shprehur kerkesa qofte per rindertim te xhamive qofte edhe per hapjen e kurseve islame. Pas fshatit Dedaj ndalesen e radhes Myftiu Gezim Kopani e zhvilloj ne fshatin Meçe. Ne fund te ketyre dy takimeve Myftiu u shperndau te pranishemve literatura islame si dhe nga nje pako me ushqime mundesuar nga BIK i Kosoves.

Dedaj, Maj 2018

20180531_170519

20180531_181741

Leave a Reply