Mbeshtetje sociale ne kuader te muajit Ramazan I

Myftinia Puke me mbeshtetjen e donatoreve edhe kete vite ka filluar mbeshtetjen sociale per familjet ne rrethin e Pukes. Keshtu per tu gjendur pran ketyre familjeve Myftinia Puke ka filluar te shperndarj pako ushqimore dhjetra familje.

Pakot e para u mundesuan nga shoqata Yardimeli dhe shoqata Mirenjohja, nga ku perfituan disa familje ne qyetin e Pukes, fshatin Kabash dhe ne fshatin Kryezi. Ne shperndarjen e ketyre pakove mori pjese; Gezim Kopani, Zehra Bajram, Ermal Cela , Elez Hadroj dhe Mustaf Arifaj.

Per kete mbeshtetje ne emer te familjeve perfituese ka falenderuar Myftiu i Pukes Gezim Kopani shoqaten Yardimeli dhe Fondacionin Mirenjohja per mbeshtetjen me pako ushqimore per kete familje ne kuader te muajit ramazan.

Ramazan, 2018

20180519_111549

20180519_181736

20180520_113955

20180523_161818

12

Leave a Reply