Vijojne punimet ne xhamin e fshatit Iballe

Vijojne me sukses punimet ne xhamin e fshatit Iballe.

Pas perfundimit te çatis se xhamise, puna ka vijuar me kryerjen e vepra artistike, te savatimeve jasht e te brendshme, dhe per te vijuar me abdes’hanen. Ditet ne vijim pritet te filloj puna e ndertimin e Minares.

Shtator 2017

21462770_10155840338098304_8046936830697139397_n 21616210_10155859611538304_7273919163749856486_n 21686022_10155859611353304_5760680751792299728_n 21739994_10155840337943304_4664454285121111014_n 21740202_10155840338183304_7357398260310109438_n 21743101_10155837855798304_3150501239764804080_n 21751904_10155837854768304_8414903889262624519_n 21761742_10155859611433304_4066472885690697384_n

 

Leave a Reply