Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me banoret e fshatit Micoj

Me date 28 shtator 2017 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me besimtaret mysliman te fshatit Micoj.

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate ketij takimi ftoj besimtaret ne rrugen e paster te fese islame, ne adhurimin ndaj zotit duke mos e humbur shpresat nga Ai. Me pas Myftiu ftoj besimtaret e fshatit Micoj qe te jene pran aktiviteteve qe Myftinia Puke zhvillon jo vetem ne qytetin e Fushe Arrezit por edhe me gjere.

Banoret kerkuan nga Myftiu ri ndertimin e xhamise se fshatit Micoj e cila sipas banoreve eshte e vjeter  rreth 300 vjecare. Kjo xhami mbahet mend per Mejtepin e saj te ngritur nga imam Shaban Rexha i cili u be edhe mesues dhe Mejtepin e Xhamise se Micojit e vuri ne sherbim edhe te arsimit.Ne kete takim u zgjodh Ramiz Caka aktivis (perfaqesues) i Myftinise Puke per fshatin Micoj.

22045904_10155881035278304_163701587378168585_n 22089839_10155881035343304_520200270495958993_n

 

Leave a Reply