U zhvillua në Pukë seminari kushtuar Netëve të Mira

U organizua sot, 16.04.2016 seminari me teme: “Miresite e Neteve te Mira” organizuar nga Myftinia e rrethit Puke e mbeshtetur nga Fondacioni i Çeshtjeve Fetare (Diyanet Vakfi) Zyra e Shqiperise Tirane.

Seminari u hap me Hymnin Kombetar dhe me disa ajete Kur’anore. Per te vazhduar me pas me nje video insert mbi rendesin e muajve Rexhep dhe Shaban. Me pas Anetari i Keshillit te Myftinise se rrethit Puke Ylli Hadroj mbajti kumtesen me titull: “Rendesia e adhurimit te Allahut xh.sh”.

Kumtese e rendesishme eshte edhe ajo e mbajtur nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili foli mbi Netet e Mira duke i ftuar te pranishmit qe te jene pjese e jetes shpirterore duke madheruar Krijuesin e Gjithesise si dhe per tu pergatitur per muajin e bekuar te Ramazanit.

Ne kuader te Neteve te Mira Myftinia e rrethit Puke eshte duke zhvilluar aktivitete dhe takime ne te gjithe rrethin e Pukes.

Puke 16.4.2016

20160416_100944 20160416_101116 20160416_101331 20160416_102809 20160416_102840 20160416_103041 20160416_103109 20160416_103237 20160416_103327 20160416_103400 20160416_103509 20160416_103708 20160416_105025 20160416_105053 IMG_0764 IMG_0785 IMG_0788

Leave a Reply