Thirrje per te ndihmuar disa familje ne:Flet,Xath,Sakat,Trun i Poshtem

Thirrje per te ndihmuar disa familje ne nevoj ne rrethin e Pukes pikerisht ne zonen administrative te Bashkise Fushe-Arrez.
Ne fshatin Flet, Xathe, Sakat, Trun ndodhen rreth 15 familje myslimane te cilat nuk kan me cfare te jetojne. Ata kan nevoje per; Shtepi,orendi shtepiake, rroba per femije, dhe me kryesorja kan nevoj per ushqime. Kush deshiron te kontriboj le te kontaktojne ne kete numer telefoni: +355685020099

Leave a Reply