Sot 8 nentor 2019 eshte Ditelindja e Profetit Muhammed a.s.

Muhammed a.s.
Muhammed a.s.

Njoftim
Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se sot date; 08 nentor 2019 eshte Ditelindja e Profetit Muhammed a.s. Profeti Muhammed a.s. ka lindur diten e hene date 12 Rabiul Evel dhe ka vdekur ne moshen 63 vjecare po diten e hene 12 Rabiul Evvel.

Mbi jeten e Profetit Muhammed a.s. kliko ketu: Jeta e Profetit Muhammed a.s

Leave a Reply