Shperndahet ne Kryezi pakoja e ushqimeve te muajit Ramazan

Myftinia Puke ne bashkepunim me Ambasaden e Kuvajtit u mundesua shperndarja e pakove ushqimore ne fshatin Kryezi. Ne shperndarjen e ushqimeve mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga anetare te Keshillit te Xhamise Iballe si dhe Anetari i Keshillit te Myftinise Puke Mustaf Arifaj.

12.6.2016

20160612_180704 20160612_180752 20160612_182206 20160612_182303 20160612_182411 20160612_182527 20160612_182558 20160612_182657

Leave a Reply