Provokohen myslimanët e qytetit të Pukës

Sot besimtaret mysliman te qytetit te Pukes jane ndodhur perballe provokimit te bere nga njeri bashke kufitar te xhamise Puke i cili  me punimet e nisura tenton te bllokoje deren hyrese te xhamise se qytetit te Pukes.

Te ndodhur perball ketij provokimi pas namazit te xhumase besimtaret mysliman si dhe Keshilli i Xhamise Puke protestuan duke kerkuar  lirimin e deres hyrse per tek xhamia e Pukes. Nderkohe besimtaret jane shprehur se nese nuk zgjidhet problemi do kete proteste tjeter.

Lidhur me kete problem Myftinia e rrethit Puke ka ngritur grupin e punes i cili do te dal edhe me nje qendrim.

Puke 29 maj 2015

 

 

11272280_10203136722499457_193306427_n 11272116_10203136722019445_1892366485_n

Leave a Reply