Njoftim:Me dt.30.05.2015 Myftinia Puke zhvillon takim me banoret e Rrapit dhe Hadrojit

Ne kuader te nates se Mire te trete “Beraet” Myftinia e rrethit Puke me date 30.05.2015 ora; 18:00 do zhvilloje nje takim me banoret e lagjes Rrap dhe Hadroj te njesiseve vendore Rrape.

Ne kete takim do mbaj kumtese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili do shoqerohet nga antari i Keshillit te Myftinise Puke Besnik Lluka.

Ky takim do zhvillohet tek “Shtepia ne Mal”

Ju mirepresim!

 

Leave a Reply