Prof. Xhemal Meçi boton libër për xhamin e vjetër të Kodër Hanit

Kopertina e librit

Profesori i njohur Xhemal Meçi njeherazi prej 30 vitesh anetar i Keshillit te Myftinise Puke ka botuar nje liber (broshur) per xhamin e vjeter te Koder Hanit Puke. Libri jep ne fillim nje informacion te pergjithshem te historikut te ringritjes se institucioneve islame ne rrethin e Pukes, per te vjuar me shkrimin e Prof. Bajram Xhafes dhe ne fund ate Prof. Xhemal Meçi

Nderkohe me date 27 nentor 2021 autori do bej promovimin e librit ne kuader te festave te 28 dhe 29 nentorit nen moton: “Te studiojme e te promovojme vlerat etnokulturore dhe historike, krahinore dhe Kombetare me moton Atdhe e Fe

Leave a Reply