Prane familjeve te prekura nga termeti

77104928_3116464328368246_769502232130355200_n

Pas termetit te dates 26 nentorit 2019 dhe apelit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise per solidarizim ne ndihme te familjeve te prekura nga termeti, edhe Myftinia Puke sebashku me donator vendas dhe jo vetem ka qene prane familjeve te prekura nga termeti ne; Thuman, Kurbin e Bubq.

Pas termetit Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar vizita ne disa familje te prekura nga termeti per te vijuar me pas shperndarjen e ndihmave ne; Kurbin, Thuman e Bubq. Myftiu i Pukes Gezim Kopani ben me dije se ne kordinim me KMSH-n z.Ejup Lila, dhe Myftiut Kurbin Emirjon Vathaj si dhe me ndihmen e te tjereve u be e mundur shperndarja e disa pako ushqimeve, veshmbathje, batanije, jorgan, soba etj. Ndihmat u mundesuan nga vellezerit Kosovare nga Drenica Kushtrim Kastrati dhe grupi qe e shoqeronte, firma Emaliku, Ajet Laçi dhe Sadedin Laçi dhe shoket e tyre Kosovar, shoqata Jardimeli, Endri Caci, imam Muharrem Vrana dhe xhematin e xhamise se qytetit Puke.
Myftiu i Pukes Gezim Kopai pasi pershendeti KMSh-ne per solidaritetin e treguar dhe organizimin e bere ne ndihme te familjeve te prekura nga termeti, u shpreh se dhe Puka me aq mundesi qe ka pasur eshte solidarizuar me familjet e prekura nga termeti. Pershendetes tha Myftiu Gezim Kopani per punen e madhe te: Myftinis Durres, Myftinis Tirane, Myftinis Kruje, po ashtu dua te falenderoj ato te cilet nepermjet Myftiut te Pukes Gezim Kopani dhe jo vetem ndihmuan dhjetra familje te prekura nga termeti , te cilet jane:
Firma “Emaliku” me president Armir Rrmoku, Kushtrim Kastratin, Labi Krasniqi, Komoran Bujupi, Nazmi Imeri, Adriaktik Shala, Vellezerit pukjan Ajet Laçi dhe Sadedin Laçi, dhe vellezerit e tyre Kosovar Azdren Hoti, Edon Krasniqi dhe Vllaznim Sjediu, shoqaten jardimeli, banorin e fshatit Thuman Endri Caci, po ashtu Kryetaren e Bashkise Laç Majlinda Cara per bashkepunimin e dhene , Administratorin e Njesise Administrative Mamurras Klodian Shyti, perfaqesuesin e bashkise Kurbin Taulant Sela, Imamin e Fushe Krujes Muharrem Vrana dhe xhemtin e xhamise se qytetit te Pukes, dhe personat qe ndihmuan ne ngarkim-shkarkim si dhe shperndarjen e ndihmave si: Anetarin e Keshillit te Myftinise Puke Hasan Laçi dhe Yljan Laçi, dhe vullnetaret e tjere si: Erjola Kopani, Naim Lluka, Ergys Ramadani, Armand Laçi etj. Po ashtu ne mbyllje dua te pershendes per punen vetmohuese te disa efektivave pukjan dhe jo vetem dhe te gjithe atyre qe dhan e po japin ndihmen e tyre ne ndihme te familjeve te prekura nga termeti.

 

20191128_153345 20191128_154218 20191128_154349 20191128_175504 20191128_175738 20191128_180021   3  325 73322420_3120759774605368_2533848542192074752_o 77104928_3116464328368246_769502232130355200_n 77252715_3120759604605385_8359586171541520384_o 78497418_3120759827938696_4373278972306259968_o IMG-20191129-WA0010 IMG-20191129-WA0013

Leave a Reply