Perkujtohet ne xhamin e fshatit Qerret jeta e Profetit Muhammed a.s.

Sot 15 nentor 2018, pas namazit te akshamit ne xhamin e fshatit Qerret, Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga imam Bekim Sokoli zhvilloj nje vaiz me xhematin e kesaj xhamie.

Myftiu Gezim Kopani pasi pershkoi shkurtimisht jeten dhe disa keshilla te Profetit Muhammed a.s. ftoj xhematin e xhamise Qerret qe te adhurojne Allahun xh.sh , te jeni pran njeri tjetrit dhe te gjithe sebashku te bejme pune te mira, te flasim mir, te jemi te drejte dhe te largohemi harameve dhe puneve te liga.

Ne fund te takimit u transmetua nje dokumentar islam si dhe u shperndane disa literatura islame.

Dt; 15.11.2018

20181115_163004 20181115_163243 20181115_163843 20181115_164046 20181115_164519 20181115_170428

Leave a Reply