Per familjet ne nevoj Myftinia Puke shperndan pako me ushqime ne Iballe dhe Flet

Me mbeshtetjen e BIK-ut te Kosoves Myftinia Puke ka vijuar te bej shperndarjen e disa pakove me ushqime per familjet ne nevoj dhe pa te ardhura ne fshatin Iballe dhe ne fshatin Flet. Ne shperndarjen e pakove mori pjese Anetari i Keshillit te Myftinise Puke per fshatin Iballe Durim Aga ndersa ne fshatin Flet Beslim Delia. I pranishem ne shperndarje ishte edhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani

Ramazan 2017

20170604_125708 20170604_125735 20170604_125744 20170604_125819 20170604_125928 20170604_130307 20170604_130446 20170605_101900 20170605_101908 20170605_101923 20170605_102001 20170605_102015 20170605_102044 20170605_103124

Leave a Reply