Pas apelit te bere; Ndihmohet familje e Ardian Laçit

Nepermjet nje statusi ne facebook Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka njoftuar se eshte ndihmuar me nje sobe te re familja e Ardian Laçit.

Statusi i Myftiut Gezim Kopani publikuar ne facebook;

“Sot, ne kete dite te xhuma fale mbeshtetjes se nje besimtari mysliman “A” arritem te ndihmojme me ushqime dhe me nje sobë (stuf) te re familjen e Ardian Laçit. Prej kohesh kjo familje apelon per ndihme. Prandaj ftoj miqt e shoket e mij dhe jo vetem qe ta ndihmojme edhe me shume kete familje e cila jeton ne nje çader.
Kjo familje ka nevoj per; Ndertimin e nje dhome, ushqime dhe veshembathje. Kryefamiljari ka dy femije; nje ne kopsht dhe nje 2 vjec.
Per hir te Zotit; te gjithe sebashku ta ndihmojme qe edhe keto femije te rriten ne kushte optimale.Kushdo qe deshiron te kontriboj, t’me kontaktoje.”
16.10.2015

Leave a Reply