Nxenesit e Mejtepit Rrape vizite ne xhamin dhe Myftinine e Pukes

20180427_095950

Me date 27 prill 2018, nxenesit e Mejtepit Rrape zhvilluar nje vizite ne qytetin e Pukes. Te shoqeruar nga perfaqesuesi i prinderve Shpetim Dhjaku ata vizituan Myftinin e Pukes ku u priten nga Myftiu Gezim Kopani i cili u uroj mireseardhjen.

Pas kesaj vizite nxenesit e Mejtepit Rrape zhvillun nje viziten ne shkollen muze Migjeni Puke per te vazhduar me pas me faljen e namazit te xhumas ne xhamin e qytetit te Pukes.

Vizita u mbyll me nje drekte shtuar nga Myftinina e Pukes per nxenesit e Mejtetpit Rrape.

Aktualisht ne Mejtepin e Rrapes marrin mesim rregullisht 17 nxenes.

20180427_095604

20180427_100211 20180427_101147 20180427_103145 20180427_112323

Leave a Reply