Nxënësit e Mejtepit Fushë Arrëz viztojnë Myftininë e Pukës

Nxenesit e mesimit te besimit islam ne qytetin e Fushe Arrezit kan vizituar Myftinin e Pukes ku u priten nga Myftiu Gezim Kopani. Gjate takimit Myftiu foli mbi ecurin e mesimeve ne shkolle por dhe ne Mejtep dhe per aktivitet qe mund te realizojme gjate vitit 2022.
Mejtepi i Fushe Arrezit organizohet fal mbeshtetjes se Myftiut te Pukes Gezim Kopani dhe shoqates Istanbul.

Dhjetor 2021

Leave a Reply