Nxenesit e Mejtepit Fushe Arrez dhe Rrape vizite ne xhamin e Pukes

Nxenesit e Mejtepit te qytetit te Fushe Arrezit dhe te fshatit Rrape vizituan qytetin e Pukes. Nen drejtimin e anetarit te Keshillit te Myftinise Puke Astrit Mataj te kryetares se Forumit te Gruas Myslimane pran Myftinise Puke Erjola Kopani dhe te aktivistes Vjollca Selimaj nxenesit vizituan fillimisht xhamin e qytetit te Pukes, Myftinin e Pukes nga ku u priten nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili pasi ju uroj mireseardhjen vlersoj nxenesit duke i nxitur ata per te mesuar sa me shume dijet islame por edhe ato te shkolles. Ne te njejten kohe Myftiu falenderoj pergjegjesit e organizimit si Astrit Mataj, Vjollca Selimaj te cilet cdo here kan qene te gatshem ne organizime te tilla.

Me tej nxenesit vizituan Muzen etnografiko-kulturore , per te vijuar me viziten prane qendres se Mejtepit te Pukes dhe me pas shetitje ne disa pjese te qytetit. Me pas nxenesit falen namazin e xhumas ne xhamin e qytetit te Pukes.

Ky aktivitet u organizua nga Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates V.H.K. Istanbul .

Mars 2019

1 3 4 5 6

Leave a Reply