Njoftim:Neser 28 tetor 2020 eshte Ditelindja e Profetit Muhammed a.s.

Muhammed
Njoftim:
Myftinia Puke njofton besimtaret se neser date 28 tetor 2020 eshte Ditelindja e Profetit Muhammed a.s.
Me kete rast e gjithe bota muslimane kujton jeten dhe keshillat e Profetit Muhammed a.s. me qellim praktikimin e tyre gjate jetes.

Leave a Reply