Njoftim:Me 26 mars 2016 zhvillohet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty!”

Njoftim:
 
Myftinia e rrethit Pukë në bashkëpunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkodër me date 26 mars 2016 ora: 10:45 organizon në qytetin e Pukës programin artistiko islam “Përjetësisht me Ty!”
Në program do përformojnë grupi artistik i Medresesë së djemve Shkoder, Ilahi, Prozë, Poezi, Dramë dhe të ftuar special.
Hyrja është me ftesë. Ftesat mund ti terhiqni çdo ditë pranë Xhamisë së Re të qytetit të Pukës.
Po ashtu mund të kontaktoni në nr e telefonit: +355685020099 ose në nr.+355684210867
Ju mirëpresim !

Hyrja me ftesë

333

Leave a Reply