Njoftim:28.02.2016

Njoftim:
Pas zgjedhjes me deshire te Pergjegjeses se Gruas Myslimane dhe te aktivisteve te saj ne qytetin e Fushe Arrezit, Myftinia e rrethit Puke shume shpejt do zhvilloje takime edhe me xhematin e Gruas Myslimane ne qytetin e Pukes. Me pas do behen edhe zgjedhjet e Aktivistes se Gruas Myslimane per qytetin e Pukes.
Keto zgjedhje jane vullnetare dhe behen me qellim: “Perfshirjen e Gruas Myslimane ne jeten e aktiviteteve islame dhe jo vetem qe Myftinia e rrethit Puke zhvillon.”

Leave a Reply