NJOFTIM: 14.01.2016

myftiniaTHIRRJE MYSLIMANEVE TE RRETHIT TE PUKES PER GRUMBULLIMIN E FAKTEVE HISTORIKO ISLAME NE RRETHIN E PUKES.

Myftinia e rrethit Puke prej 4 vitesh eshte duke punuar ne grumbullimin e te dhenave historiko islame ne rrethin e Pukes. Ne kete kuader kerkojme mbeshtetjen nga te gjithe besimtaret mysliman dhe ne menyre te vecante nga Anetaret e vjeter dhe te ri te Keshillit te Myftinise se rrethit Puke per grumbullimin e fakteve ose te dhenave shkresore, kujteses popullore mbi organizimin e fese islame ne rrethin e Pukes nder vite.
Allahu xh.sh ua shperblefte!
Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani
14.01.2016

Leave a Reply