Njoftim: Seminar ne kuader te 102 vjetorit te Pavaresise

Myftinia e rrethit Puke me bashkepunim me Pleqesin e fshatit Flet ne kuader te 102 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise me date 29 nentor 2014 ora 10:00 ne qender te fshatit Flet ogranizon seminarin me titull: “Roli i klerit mysliman per Liri e Pavaresi”Untitled

Ne seminar do permendet lufta e bere nga banoret e fshatit Flet e me gjere kunder pushtimit Serb. Kontributi i imam Osman Hoxhes dhe ndihmesit te tij myezinit Bajram Haziri etj.

Ne kete seminar do mbaj kumtese Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani, kryeplaku i fshatit Flet Riza Zeqa, antar i Keshillit te Myftinise se rrethit Puke Afrim Laçi.

 

 

Leave a Reply