Njoftim: Se shpejti do nis puna per rindertimin e xhamise Koder Hani Puke

Pamje nga Projekti 3D (Xhamia e vjeter Koder Hani Puke)
Pamje nga Projekti 3D
(Xhamia e vjeter Koder Hani Puke)

 

Njoftim
Es -selamu alejkum! (Paqja dhe Miresit e Zotit qofshin mbi ju!)
Myftinia Puke njofton se eshte nxjerr Leja e Ndertimit te xhamise se vjeter Koder Hani Puke. Sipas kontrates se Komunitetit Mysliman te Shqiperise dhe Fondacionit “Miresia” me lejen e Allahut nisja e punimeve do filloje seshpejti.
Ditet ne vijim , apo diten qe do behet ceremonia e fillimit te punimeve do jepen informacionet e tjera. Falenderojme Allahun xh.sh qe na dha mundesin per rindertimin e xhamise se vjeter te Koder Hanit Puke e cila ka vlera te rendesishme islame dhe jo vetem ne rrethin e Pukes.

Myftinia Puke

1

Leave a Reply