Njoftim: Neser eshte Kurban Bajram

Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret se neser date 04 tetor 2014 eshte dita e pare e Kurban Bajramit. Njoftohen te gjithe besimtaret se ritet fetare fillojne ne oren 06:00 me faljen e namazit te sabahut per te vazhduar me predikime islame deri ne oren 07:20. Ne oren 07:32 behet falja e namazit te Kurbani Bajramit. Namazi i Kurban Bajramit do behet ne fshatin Iballe, dhe ne xhamin e re Puke dhe jo vetem. Per Fushe-arrezin, Rrape , Qerretin etj do kete makina ne dispozicion per te kryer faljen e namzit ne xhamin e Pukes. Ata qe vin nga fshatrat per rreth Pukes jane te lutur te paijsen me sexhade pasi Xhamia e Pukes nuk i ka te gjitha mundesit per te shruar me tapet per ato qe falen ne oborrin e Xhamise se re Puke. Per me shume jeni te lutur te kontaktoni ne kete numer: 0685020099.

Myftinia e rrethit Puke ju uron PER HAJER FESTEN E KURBAN BAJRAMIT!

Leave a Reply