Njoftim: Neser dt.18.6.2015 dita e pare e muajit Ramazan

Njoftim:
Myftinia Pukë njofton të gjithe besimtarët mysliman të rrethit të Pukës se neser datë 18 qershor 2015 është dita e parë e muajit të Bekuar të Ramazanit. Neser Syfyri mbyllet në oren 02:23 ndërsa Iftari çilet në oren: 20:23.
Gjithashtu ju bëjmë me dije se Myftinia Pukë do mundësojë transmetimin e Ezanit në televizionin lokal “Puka Televizion”
Myftinia Pukë ju uron Agjërim të lehtë dhe të pranur tek Allahu i Madhëruar!

Ramazan 2

Leave a Reply