Myftiu i Pukes merr pjese ne inagurimin e xhamise se re te Dudasit,Shkoder

Gjate dites se sotme Myftiu i Pukes Gezim Kopani me ftese te krytarit te Fondacionit Miresia mori pjese ne inagurimin e xhamise se re ne lagjen Dudas te qytetit te Shkodres.

Xhamia Dudas-Shkoder 17.6.2015
Xhamia Dudas-Shkoder
17.6.2015

Pas leximit te disa verseteve Kur’anor dhe fjales pershendetese te Myftiut te Shkodrese Muhamet Sytari si dhe te Kryetarit te Fondacionit Miresia u be edhe ceremonia hapjese se xhamise se re te Dudasit.

Dudas-Shkoder 17.06.2015

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply