Njoftim: Neser 3 shkurt 2022 pas namazit te aksahmit ne xhamin e Pukes zhvillohet bisede fetare

Minarja e xhamise Puke dhe Xhamia Koder Hani

NjoftimNeser date 03 shkurt 2022, ne xhamin e qytetit Puke, ora 16:50 Myftinia Puke pas faljes se namazit te akshamit do zhvilloj nje bisede fetare ne kuader te nates se pare te mir Regaib dhe fillimit te tre muajve te mire. Sipas mundesis ftohen besimtaret mysliman te qytetit Puke marrin pjese!Shenim: Ne fotografi minarja e xhamise se qytetit Puke dhe Xhamia e Koder Hanit – Puke.

Leave a Reply