Njoftim: Neser 24 shtator eshte festa e Kurban Bajramit

Njoftim:

Nga hytbja e Fiter Bajramit ne Xhamin e Re te qytetit te Pukes.
Nga hytbja e Fiter Bajramit ne Xhamin e Re te qytetit te Pukes.

Myftinia e rrethit Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit te Pukes se neser date 24 shtator 2015 eshte festa e Kurban Bajramit. Manifestimet qendrore do zhvillohen ne xhamin e qytetit te Pukes ku ne oren 06:00 do behet falja e namazit te sabahit, per te vazhduar me predikime te ndryshme deri ne oren 07:00.
Ne oren 07:10 nen drejtimin e Myftiut te rrethit te Pukes Gezim Kopani do kryhet falja e namazit te Kurban Bajramit si dhe hytbja e Kurban Bajramit.
Me kete rast Myftinia e rrethit Puke uron te gjithe besimtaret mysliman te rrethit te Pukes dhe te botes: “Per shume vjet Gezuar festen e bekuar te Kurban Bajramit!”

Leave a Reply