Njoftim: Per shkak te covid 19 mbyllen kurset islame

Logo

Njoftim

Per shkak te korona viruesit (covid 19), Myftinia Puke njofton se jane mbyllur te gjithe kurset islame ne rrethin e Pukes deri ne nje urdher te dyte. Luten prinderit qe kan femijet pjese te kurseve ne Puke, Fushe Arrez etj qe te mos i dergojne ne kursin e Mejtepit. Allahu xh.sh. na udheron qe te jemi te shendetshem dhe nje nder masat qe i sherben shendetit ne rast epidemie mos kontaktimi me te tjeret dhe mos marrje pjese ne vende ku bashkohen njerezit.

11 Mars 2020

Leave a Reply