Njoftim: Me dt.24 maj 2020 eshte festa e Fiter Bajramit

Logo

Njoftim

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 24 maj 2020 eshte dita e pare e feste se Fiter Bajramit (Bajramit te madh). Namazi i fiter Bajramit ne xhami do falet ne oren 05:50.
Njoftojme te gjithe besimtaret se per shkak te covid-19, te gjithe besimtaret duhet te kene me vete: maska, doreza, sexhaden dhe te ken marr abdes ne shtepi. Gjithashtu per shkak te koronaviruesit riti fetare nuk do jete me i gjate se 10 min. Gjate faljes se namazit te Fiter Bajramit jeni te lutur te ruani distancen larg njeri-tjetrit ne nje hapsire prej 1.5 m. Gjithashtu te shmangni pershendetjet fizike me njeri tjeterin.

Allahu xh.sh ua pranofte agjerimin dhe nijetet tuaja!

Myftinia e rrethit Puke

Leave a Reply