Njoftim: Me 19 mars 2023 Myftinia Puke do zhilloj takim festiv “Mire se vjen Ramazan” me femijet e qytetit Puke

EJANI FEMIJE!
SEBASHKU TE PRESIM MUAJIN E BEKUAR TE RAMAZANIT!

Njoftim
Ne prag te muajit Ramazan , Myftinia Puke me date 19 mars 2023 dite e diele, prane xhamis se qytetit Puke nga ora 9:30-12:00 do organizoj takim festiv me femijet e qytetit Puke nga klasa e pare deri ato te shkolles se mesme. Paraprakisht femijet ose prinderit duhet te regjistrojne emrin pran xhamis Puke cdo dite duke lene emrin dhe numrin e telefonit te prinderit.

Shenim:
Ky aktivitet do fotografohet dhe filmohet dhe me pas do publikohet ne faqet zyrtare dhe ato te organizatoreve.

Leave a Reply