Njoftim

Me date 4 dhe 5 tetor 2014 me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise dhe jo vetem, Myftinia e rrethit Puke do bej shperndarjen e mishit te kurbanit. Myftinia Puke ju ftojn qe nese keni ndonje familje te varfer, familje ne gjak, pleq te vetmuar, te veber etj dhe deshironi ti ndihmoni me mishin e kurbanit jeni te lutur te na dergoni emrin dhe mbiemrin si dhe numrin e celularit. Emrat duhet derguar prane Xhamise se re Puke deri me date 01.tetor 2014 pas kesaj date nuk pranohen. Kontaktoni ne kete numer telefoni 0685020099. Shenim: Kjo eshte e vlefshme vetem per familjet qe jetojne ne rrethin e Pukes.

Leave a Reply