Nje delegacion Turk viziton Myftinine e Pukes

Gjate dites se sotme date 26.11.2016 Myftinin e Pukes e kane vizituar disa mysafir dhe donatore Turq te kryesuar nga drejtori per Ballakanin i shoqates “Sulejmanie” Faruk Kaje etj.20161126_132852

Mysafiret u priten nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili falenderoj drejtorin per Ballkani Faruk Kaje i cili nepermjet shoqates qe ai drejton ka bere te mundur qe shume famije te Pukes te mesojne fene islame. Ne bisede e siper Myftiu Gezim Kopani kerkoj nga donatoret dhe miqt e shoqates “Sulejmanie” qe te jene me prezent me aktivitete ne rrethin e Pukes duke zgjeruar gamen e aktiviteteve duke bashkpunuar per te mire te fese islame ne rrethine  Pukes.

Nderkohe drejtori i shoqates “Sulejmanie” Faruk Kaje nder te tjera tha: “Ju falenderoj Myfti per pritjen e organizuar pasi per ne eshte kenaqesi te jemi ne Puke per tju mbeshtetur. Sebashku jemi njohur ne vitin 2010 dhe kam shikuar nga afer punen e palodhur qe ju beni ne kete zone por ju dhe Myftinia qe ju drejtoni ka nevoj per mbeshtetje pasi vera nuk vjen me nje lule. Shpresoj qe konviktet dhe kurset e shoqates sone do jene ne ndihme te ketij vendi.” Po ashtu drejtori Faruk tha se sot kam ardhur ne Puke me disa drejtor te tjere dhe sebashku me disa donator te cilet tashme nuk do e harrojne kete zone.

26.11.2016

20161126_132920 20161126_132902 20161126_132852 20161126_133022 20161126_133050 20161126_13305320161126_133531

Leave a Reply