Nisi puna për restaurimin e xhamisë së Plumbit

Ministria e Kultures ka bere me dije se ka nis puna e restaurimit dhe rehabilitimit te Xhamise se Plumbit ne Shkoder, ketij objketi unik me rendesi per trashegimine kulturore.
Ky proves po behet i mundur fal bashkepunimit me Qeverine e Republikes se Turqise. Shkruan ministrja Elva Magariti ne rrjetet sociale.

Leave a Reply