Neser eshte nata e pare e mire Regaib

Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret se neser date 01 maj 2014 eshte nata e pare e mire Regaib. Ne kete dite myslimanet agjerojne,bejne dua,japin sadaka dhe adhurojne Allahun xh.sh me shume se ditet dhe netet e tjera pasi nata Regaib eshte nata e madhe qe bie ne muajin e madherueshem Rexhep.Per te gjithe agjeruesit e dites se neserme bejme me dije se syfyri behet ne oren 03:47 ndersa iftari behet ne oren 19:44.

Leave a Reply