Në kuadër të Ramazanit,Myftiu Gëzim Kopani zhvillon takim në fshatin Qerret

Në kadër të muajit Ramazan, Myftiu i Pukës Gëzim Kopani është duke zhvilluar disa takime në gjithë rrethin e Pukës.

Gjate takimit ne Fshatin Qerret. 12.6.2015
Gjate takimit ne Fshatin Qerret. 12.6.2015

Ndalesa e radhës e Myftiut Gezim Kopani ishte ai në fshatin Qerret ku Myftiu foli mbi rendësin e muajit të bekuar të Ramazanit. Myftiu ftoi të pranishmit që në muajin e Ramazanit të largohemi nga punët dhe fjalët e liga, të ndihmojmë njëri-tjetrin. Kushdo që i drejtohet Zotit ai i është drejtuar sigurisë së garantuar.

Qerret; 12.06.2015

 

Leave a Reply